NetOnNet – omdöme & guide

2024-07-08
E-butiker
NetOnNet

NetOnNet är en populär elektronikbutik som många vänder sig till när de behöver ny teknik. I den här guiden kommer vi att ge vårt omdöme om NetOnNet och undersöka deras produkter, priser, kundservice och hur det är att handla hos dem.

Vi kommer att titta på vad de gör bra och vad de kan förbättra, samt ge tips på hur du kan göra bra köp hos dem. Oavsett om du letar efter en ny TV, dator, mobiltelefon eller köksapparat, hoppas vi att den här guiden hjälper dig att hitta de bästa erbjudandena.

Om NetOnNet

NetOnNet är en svensk elektronikbutik som grundades 1999 med målet att erbjuda ett brett sortiment av elektronikprodukter till låga priser. Företaget startade som en renodlad nätbutik men har sedan dess expanderat och öppnat flera fysiska lagershoppar runt om i Sverige. NetOnNet säljer allt från TV-apparater, datorer och mobiltelefoner till hushållsapparater, ljudsystem och smarta hem-produkter.

En av NetOnNets styrkor är deras prisgaranti, som innebär att de strävar efter att alltid erbjuda de bästa priserna på marknaden. Butiken har också en enkel och användarvänlig webbplats, vilket gör det lätt för kunder att hitta och beställa produkter online. De erbjuder snabb leverans och har flera olika betalningsalternativ för att göra köpupplevelsen så smidig som möjligt.

NetOnNet är även känt för sin kundservice, som finns tillgänglig för att hjälpa till med frågor och problem. De erbjuder dessutom en generös returpolicy, vilket ger kunderna extra trygghet när de handlar.

NetOnNet utbud & sortiment

NetOnNet har ett brett utbud av elektronik och hushållsprodukter. Här hittar du allt du behöver, från datorer och mobiltelefoner till köksmaskiner och gaming-tillbehör. Låt oss titta närmare på deras sortiment!

Dator & Surfplatta

NetOnNet har datorer och surfplattor för alla behov. Du hittar bärbara datorer, stationära datorer och surfplattor från märken som Apple, Lenovo, HP och Samsung. Oavsett om du behöver en kraftfull maskin för jobbet eller en enkel surfplatta för nöje, finns det något här för dig.

Datorkomponenter

Om du gillar att bygga eller uppgradera din dator har NetOnNet det du behöver. De har processorer, grafikkort, moderkort, minnen och mycket mer från märken som Intel, AMD och Nvidia. Du hittar också kylsystem och chassin för att hålla datorn sval och snygg.

Gaming

För alla gamers där ute har NetOnNet ett brett utbud av spelkonsoler, gaming-datorer och tillbehör. Här hittar du allt från PlayStation och Xbox till gamingstolar, headsets, tangentbord och musar. Allt för att göra din spelupplevelse så bra som möjligt.

Hem & Fritid

De erbjuder många produkter för hemmet och fritiden. Här finns köksmaskiner, dammsugare, kaffebryggare, träningsutrustning och smarta hem-lösningar.

TV

NetOnNet har ett stort utbud av TV-apparater från märken som Samsung, LG, Sony och Philips. Du hittar allt från prisvärda modeller till stora, avancerade TV-apparater med 4K och smarta funktioner. Det finns också väggfästen och tillbehör för att komplettera din TV.

Ljud

Om du vill förbättra ljudet hemma, kolla in NetOnNets utbud av ljudprodukter. De har hörlurar, högtalare, hemmabiosystem och soundbars från märken som Bose, Sony, JBL och Sonos. Här finns något för varje ljudfantast.

Mobil & Smartwatch

De har även de senaste mobiltelefonerna och smartwatches från Apple, Samsung, Huawei och OnePlus. Du hittar också alla tillbehör du behöver, som skyddsfodral, laddare, skärmskydd och hörlurar.

Vitvaror

NetOnNet erbjuder ett brett utbud av vitvaror som kylskåp, frysar, tvättmaskiner, torktumlare och diskmaskiner från märken som Bosch, Electrolux, Samsung och Whirlpool. De har också mindre hushållsapparater som mikrovågsugnar, köksmaskiner och kaffebryggare för att göra din vardag enklare.

I vilka städer finns NetOnNet?

NetOnNet är som sagt inte bara en e-handelsbutik, utan det finns även fysiska butiker runt om i hela Sverige. Nedanför ser du alla olika städer och butiker som NetOnNet har runt om i landet!

NetOnNet Borås

 • Huvudkontor Borås
 • Lagershop Borås

NetOnNet Slagsta

 • Lagershop Slagsta

NetOnNet Veddesta

 • Lagershop Veddesta

NetOnNet Infracity

 • Lagershop Infracity

NetOnNet Arlöv

 • Lagershop Arlöv

NetOnNet Svågerstorp

 • Lagershop Svågerstorp

NetOnNet Helsingborg

 • Lagershop Helsingborg

NetOnNet Kristianstad

 • Lagershop Kristianstad

NetOnNet Halmstad

 • Lagershop Halmstad

NetOnNet Växjö

 • Lagershop Växjö

NetOnNet Kalmar

 • Lagershop Kalmar

NetOnNet Järnbrott

 • Lagershop Järnbrott

NetOnNet Hisings Backa

 • Lagershop Hisings Backa

NetOnNet Uddevalla

 • Lagershop Uddevalla

NetOnNet Jönköping

 • Lagershop Jönköping

NetOnNet Linköping

 • Lagershop Linköping

NetOnNet Norrköping

 • Lagershop Norrköping

NetOnNet Karlstad

 • Lagershop Karlstad

NetOnNet Örebro

 • Lagershop Örebro

NetOnNet Västerås

 • Lagershop Västerås

NetOnNet Falun

 • Lagershop Falun

NetOnNet Östersund

 • Lagershop Östersund

NetOnNet Sundsvall

 • Lagershop Sundsvall

NetOnNet Umeå

 • Lagershop Umeå

NetOnNet (Bromma)

 • Lagershop Bromma

NetOnNet Alnabru

 • Lagershop Alnabru

NetOnNet Kvadrat

 • Lagershop Kvadrat

NetOnNet Trollhättan

 • Lagershop Trollhättan

Betalningsmetoder

När du handlar hos NetOnNet har du flera olika betalningsmetoder att välja mellan. De erbjuder flexibla och säkra betalningsalternativ för att göra din köpupplevelse så smidig som möjligt. Här är en översikt över de betalningsmetoder som NetOnNet erbjuder:

Kortbetalning

Du kan betala med de flesta bank- och kreditkort, inklusive Visa och Mastercard.

Swish

Swish är en snabb och enkel betalningsmetod som låter dig betala direkt från din mobiltelefon. Perfekt för dig som vill göra en snabb och säker betalning.

Presentkort

NetOnNet accepterar presentkort som betalningsmetod. Presentkort kan köpas och användas både online och i lagershopparna, vilket gör dem till en flexibel lösning.

Faktura

Med faktura kan du handla nu och betala senare. Ett mycket populärt alternativ bland många.

NetOnNet-kort med möjlighet till delbetalning

NetOnNet-kortet erbjuder dig möjlighet att dela upp din betalning. Med detta kort kan du handla nu och betala i mindre delbetalningar, vilket gör det enklare att hantera större inköp.

Delbetalning med Resurs

Genom samarbete med Resurs Bank erbjuder NetOnNet delbetalning. Du kan välja att dela upp betalningen på flera månader, vilket ger dig flexibilitet att anpassa betalningen efter din ekonomiska situation.

NetOnNet rabattkod & erbjudanden

NetOnNet erbjuder regelbundet olika rabattkoder och kampanjer för att ge dig ännu bättre priser på deras breda sortiment av elektronik och hushållsprodukter. Genom att använda rabattkoder och ta del av deras erbjudanden kan du spara pengar på allt från TV-apparater och datorer till mobiltelefoner och köksmaskiner.

För att inte missa några erbjudanden rekommenderar vi att du håller koll på NetOnNets hemsida och prenumererar på deras nyhetsbrev. De delar ofta ut exklusiva rabattkoder och informerar om kommande reor och specialerbjudanden via nyhetsbrevet.

NetOnNet erbjuder även olika kampanjer under stora shoppinghelger såsom Black Friday, Cyber Monday och mellandagsrean. Under dessa perioder kan du hitta rejäla prissänkningar och fantastiska erbjudanden på ett stort antal produkter.

Förutom dessa kampanjer har NetOnNet också ”Veckans sänkta lagerpriser” där utvalda produkter får extra bra priser under en begränsad tid. Genom att regelbundet besöka deras kampanjsida kan du hitta dessa tillfälliga erbjudanden och göra riktiga fynd.

NetOnNet prisgaranti

NetOnNet erbjuder en prisgaranti som gäller gentemot deras egna priser. Detta innebär att om du köper en vara hos NetOnNet och priset på samma vara sänks inom din öppet köpstid, så får du det lägre priset. Det är ett bra sätt att säkerställa att du alltid får bästa möjliga pris på dina inköp.

För att ta del av prisgarantin behöver du som kund kontakta NetOnNets kundservice medan det lägre priset fortfarande gäller. Kundservice hjälper dig då att justera priset på ditt köp. Prisgarantin ger dig extra trygghet när du handlar hos NetOnNet, då du kan vara säker på att inte missa några prisnedsättningar under din öppet köpstid.

NetOnNet logga in – hur gör man?

Att logga in på NetOnNet är väldigt enkelt. Följ dessa steg för att snabbt komma igång:

 1. Gå in på NetOnNets hemsida.
 2. Klicka på ”Logga in” som du hittar uppe i högra hörnet.
 3. Välj om du vill logga in som privatperson eller som företag.
 4. Välj inloggningssätt – antingen med BankID eller e-post.
 5. Om du inte redan är medlem, klicka på ”Bli medlem”.
 6. När du har valt inloggningssätt, följ de instruktioner som visas på skärmen för att logga in.

Efter att du har följt dessa steg är du klar och kan börja använda alla funktioner och tjänster som NetOnNet erbjuder.

NetOnNet kundtjänst

NetOnNet erbjuder flera sätt att kontakta deras kundtjänst för att få hjälp och svar på dina frågor. NetOnNet öppettider är helgfria vardagar mellan kl. 09.00-16.00.

Chatt

För att chatta med NetOnNets kundtjänst, gå in på kundservice på deras hemsida. Chatten hittar du i högra hörnet längst ner på sidan. Där kan du skriva dina frågor och få snabba svar från deras kundservicepersonal. Chatten är ett smidigt sätt att få hjälp direkt.

Mail

När det kommer till att maila NetOnNet, behöver du återigen gå in på deras hemsida, och mer specifikt till deras ”Kontakta oss” sektion. Där finns det en länk till ett mailformulär som du fyller i med dina uppgifter och din fråga. När du har fyllt i formuläret skickar du iväg det och väntar på svar från kundtjänsten. Det här är ett bra alternativ om du har mer detaljerade frågor eller behöver bifoga dokument.

Telefon

Om du föredrar att prata direkt med någon kan du nå NetOnNets kundservice via telefon. Ring dem på 033 – 488 488 för att få hjälp. Detta är ett bra alternativ om du har brådskande frågor eller behöver personlig assistans.

Oavsett vilket sätt du väljer att kontakta NetOnNets kundtjänst, står de redo att hjälpa dig med dina ärenden.

NetOnNet omdöme

Att ge ett omdöme för NetOnNet kan vara en utmaning då recensionerna varierar kraftigt beroende på plattform.

På Trustpilot har NetOnNet ett omdöme på endast 1,6 av 5, vilket indikerar att en del kunder har haft negativa upplevelser med deras tjänster eller produkter. Å andra sidan har de på Prisjakt gett ett omdöme på 4,5 av 5, vilket visar att många kunder är mycket nöjda med sina köp och den service de fått.

Kundupplevelser kan variera beroende på individuella förväntningar och specifika situationer. Medan vissa kunder har haft problem som lett till låga betyg på Trustpilot, har andra haft positiva upplevelser som speglas i det höga betyget på Prisjakt.

Så, om man ska försöka ge ett balanserat omdöme om NetOnNet, kanske det hamnar någonstans mellan dessa två betyg.

Andra företag

Biltema – omdöme & guide

Biltema – omdöme & guide

Biltema är en välkänd svensk butikskedja, som även finns i flera nordiska länder och som specialiserar sig på att erbjuda ett brett sortiment av produkter till låga priser. Företaget grundades 1963 och har sedan dess expanderat till att bli en av de mest populära...

Elgiganten – omdöme & guide

Elgiganten – omdöme & guide

Elgiganten är en av nordens största butikskedjor inom hemelektronik, med ett omfattande sortiment som inkluderar allt från datorer och mobiltelefoner till vitvaror och hemelektronik. Sedan de öppnade i Sverige 1994 har Elgiganten blivit en populär plats för kunder som...

Mio – omdöme & guide

Mio – omdöme & guide

Mio är en av Sveriges mest välkända och etablerade möbel- och heminredningskedjor. Sedan starten har Mio strävat efter att erbjuda sina kunder ett brett sortiment av kvalitetsmöbler och inspirerande inredningslösningar för alla typer av hem. Med ett nätverk av butiker...

Komplett – omdöme & guide

Komplett – omdöme & guide

Komplett är en nordisk e-butik som har etablerat sig som en ledande aktör inom försäljning av hemelektronik och datortillbehör online. Med sitt breda sortiment och konkurrenskraftiga priser har företaget blivit ett populärt val för teknikentusiaster över hela Norden....