074 nummer

Riktnummer

074-nummer i Sverige används för personsökningar och är kopplade till tjänster för att nå personer snabbt och effektivt.

Med det sagt har Post- och telestyrelsen (PTS) börjat överväga att låsa upp riktnumren 074 och 075 för mobiltelefoni. Detta skulle innebära att dessa nummer kan börja användas för vanliga mobilsamtal, vilket kan behövs i takt med att den svenska telefoninätet växer.

Fler riktnummer

020 nummer

020 nummer

020 nummer används idag av flera företag, organisationer och myndigheter över hela landet. Dessa nummer är geografiskt obundna och helt kostnadsfria att ringa till inom Sverige, vilket gör det enkelt och tillgängligt för kunder och medborgare att kontakta olika...

010 nummer

010 nummer

Har du fått ett samtal från ett 010-nummer och är orolig om det är en försäljare? Du är inte ensam. Många undrar vad dessa nummer egentligen betyder och vem som kan tänkas ringa från dem. Dessa nummer används idag mest av företag, så det är faktiskt fullt möjligt att...

075 nummer

075 nummer i Sverige är Personliga Nummertjänster. Enligt Post- och telestyrelsen (PTS) kan dessa nummer, tillsammans med 074-nummer, framöver eventuellt omdirigeras till mobiltelefonin för att undvika att alla mobiltelefonnummer tar slut.

077 nummer

077-nummer i Sverige är telefonnummer där kostnaden för samtalet delas mellan den som ringer och mottagaren. Detta innebär att båda parter betalar en del av samtalstaxan, vilket gör det mer rättvist och kostnadseffektivt.